2034_NoAgeJuvenizer

Profesionalna kozmetika Chris FarrellNo-Age Juvenizer – Bestseller

03/04/2019

Predstavljam vam No-Age Juvenizer – priljubljeno anti-age sredstvo profesionalne nemške kozmetike Chris Farrell.

Staranje kože je postopen progresivni fiziološki proces, ki vpliva na zunanji videz in notranjo funkcijo presnove kože. Mimične gubice, ekspresijske linije, »uvela« in siva koža, zmanjšan turgor so najbolj očitni znaki staranja. Imenujejo se tudi “letni obroči življenja”. Koža izgubi čvrstost in elastičnost – zdi se nezdravo, obrabljeno in postarano.

No-Age Juvenizer – serum proti gubicam – Bestseller.
Aminomaslena kislina v sestavi seruma zmanjšuje nevronsko aktivnost. Živčni signal, ki je odgovoren za pretirano mišično napetost in s tem za nastanek gub, se znatno zmanjša. Hialuronska kislina pa omogoča optimalno raven vlage v koži skozi celi dan in preprečuje transepidermalno izgubo vlage. Glikosfingolipidi mehčajo kožo, jo naredijo svilnato na dotik. Spent grain wax pa je bogat z vitamini, ki zagotavljajo koži antioksidativno delovanje. Takoj po nanosu samo dveh kapljic seruma lahko opazite naravni lifting-učinek: površina kože se zgladi, pretirana mišična napetost se zmanjša, linije obraza se »zmehčajo«. Vaša koža je takoj videti sveža, mlajša in čvrsta.

Serum se lahko uporablja neodvisno od starosti; ključnega pomena je stanje kože. No-Age Juvenizer odgovarja tako moškim kot ženskam. Po nanosu seruma lahko začutite rahel ščemeč občutek na koži – sredstvo deluje. Ta občutek hitro izgine. Izkušnje kažejo, da bo s časom ta občutek manj opazen. To je odvisno od splošnega stanja kože, vendar to ni pomeni, da se učinek zmanjša.

Uporaba: Po umivanju in toniziranju kože obraza nežno nanesite kapljico seruma na obraz, počakajte minuto in nadaljujte s poljubno kremo. Ne vtirajte kremo v kožo v celoti. Drugo kapljico seruma ponovno nanesite na kožo. Zopet boste začutili občutek »mravljinčenja«. Po tem lahko uporabite Pure Silk Powder za zaključek nege.

Pogled v ogledalo vam pokaže naravno gladko, svežo in sijočo kožo.

Za dosego optimalnega učinka No-Age Juvenizer uporabite vsak dan.

 

Anastasija Granda