http://anubis.si/wp-content/uploads/2018/06/5579735-1280x877.jpg

Chris Farrell svetujeProfesionalna kozmetika Chris FarrellPRIŠEL JE ČAS POMLADANSKEGA ČIŠČENJA

23/04/2019

Vsaka gospodinja ve, ko je minila zima, ja prišel čas za veliko pomladansko pospravljanje, očistimo, pometemo, obrišemo, prezračimo prostore in spustimo v stanovanje pomladansko svežino.

Kar je rutina za stanovanje, o kateri ne razmišljamo veliko, je za našo kožo nega.

Ostanki odmrlih celic, rezultat celičnega metabolizma in keratinizacije naredijo kožo pozimi sivo in bledo. Zaradi pomanjkanja kisika, in upočasnjene mikrocirkulacije in zamašenih por, postane koža groba, hrapav in utrujena. Imamo občutek, da koža zavrne vse, tudi nego, ki jo je do sedaj dobro sprejemala. Prav tako se lahko koža delno lušči, srbi in peče.

PRIŠEL JE ČAS ODPRAVITI POSLEDICE ZIME NA KOŽO.
Sedaj je pomembno spodbuditi kožo k obnovi. Seveda je najboljša rešitev, da z vašo kozmetičarko izvedete globinsko čiščenje s piling – programom Chris Farrell, vendar pa lahko tudi doma, sami naredite malo «spomladansko čiščenje«.

Kozmetičarka uporabi v salonu Ozeanisches Algenpeeling, za nežen vendar učinkovit piling kože, izvede intenzivno čiščenje kože, odstranjevanje komedonov. Naša Desincrusting Mask globoko prečiščuje pore in kožo mehča. Nato še samo Green Fire Water z bombažno masko Pill Mask in vaša koža žari od svežine. Koža dobi čist, enakomeren ten. Vse to se seveda ne zgodi naenkrat. Zaželeni so trije ali štirje tretmaji nege kože. Tako lahko tudi v v pomladi izgledate čudovito, kot narava okoli vas.

POSTOPKI ZA VAŠO DOMAČO NEGO

postopek 1

Očistite kožo obraza, vratu in dekolteja z ustreznim čistilnim mlekom Chris Farrell, nato osvežite kožo s tonikom. Eno veliko žlico Thalasso Algae Peeling zmešajte z enako količino čistilnega mleka ali Balance pH Mask. Velikodušno nanesite zmes na kožo, izognite se predelu oči in ust. Pustite piling delovati 15 minut, nato umijte kožo z obilo vode. Tonizirajte kožo in zaključite nego s poljubno kremo iz kolekcije Chris Farrell.
Med prvim in drugim postopkom mora miniti štiri do pet dni.

postopek 2

SEDAJ BO PILING BOLJ GROB!
Umijte se, kot je omenjeno zgoraj in nanesite tonik. Thalasso Algae Peeling zmešajte z majhno količino vode (pazite, da piling ne bo preveč tekoč). Nanesite zmes na kožo (lahko s prsti ali s pahljačastim čopičem). Izogibajte se predelu oči in ust. Čez 10 do 12 minut nežno sperite piling s kože z obilo tople vode. Zaključite nego s tonikom in poljubno kremo Chris Farrell.
Med drugim in tretjim postopkom mora miniti 7 dni.

postopek 3

SEDAJ SLEDI GLOBINSKA NEGA!
Po običajnem umivanju kože obraza, vratu in dekolteja, nanesite tonik. Sledi nanos naše Desincrusting Mask (izognite se predelu oči in ust). Čas delovanja maske je 10 do 12 minut. Nato jo sperite z obilo tople vode. Kožo tonizirajte in zaključite z vašo najljubšo Chris Farrell kremo. Za izvedbo teh treh postopkov izberite najmanj stresen čas – najbolje čas pred večerom. Na tak način lahko pomagate vaši koži k hitri regeneraciji in ohranjate njeno zdravje, ter pričakate pomlad s sijočo kožo, polno življenja.

Želim vam veliko zadovoljstva!
Vaša Chris Farrell.