Chris Farrell svetujeKozmetikaLayering – PLASTENJE V KOZMETIKI

01/05/2019

Layering – plastenje

Izgled po meri »več plastni look«, individualno prilagojen osebnosti vaše kože.

Izraz »Layering« prihaja iz sveta mode in opisuje nošenje prekrivajočih in raznolikih se osnov, kot: krilo čez skinny jeans, ženska bluza čez T-shirt, usnjena jakna čez blazer itd.

V svetu kozmetiki se pod tem izrazom razume kombinacija ampul plus krema plus finish ali:maska plus ampula plus krema plus finish – da navedemo zgolj dva tipična primera.

»Layering« omogoči, da koži prikrojimo povsem individualno nego, ki koristi predvsem občutljivi in razdraženi koži.  Prav tako pridobi koža, ki se alergično odzove na posamezne sestavine, korist s profesionalnim »Layering«.

Kot osnovno nego uporabite 100% lahko/sprejemljivo emulzijo in jo obogatite s enim ali več koncentrati, katerih učinkovine so prav tako združljive. Tako iz navadne emulzije nastane poseben preparat npr.: proti aknam ali celo Anti-Aging krema.

Rada bi tudi izpostavila preventivno zaščito pred soncem, ki je ravno zaželenav obdobju sočnega letnega časa, za normalno bivanje na prostem. S pomočjo »Layering« metode prejme koža UV-zaščito, katero lahko vi sami nadzorujete – glede na vašo izpostavljenost soncu. Preprosto, na dlani, premešajte količino sončne kreme v velikosti zrna graha z vašo običajno dnevno kremo in mešanico nanesite na kožo. Tako bo vaša dnevna nega pridobila dodatni zaščitni faktor. Nato nanesite na kožo še kot finish»Pure Silk Powder«.

»Layering« je skrivni namig za ekcemasto ali izčrpano kožo, pri katerih sleherna krema pušča pekoč ali srbeč  občutek. Tukaj delujeta naša »Balance ph-Mask« ali »Fibra Gel« kot odbojnik in vsaka nato nanesena krema bo sprejeta brez težav.

Pravilen »Layering« pripada izkušeni kozmetičarki, ki ne vidi svoje naloge zgolj v masiranju, nanašanju krem in opravljanju naprav – temveč je tukaj potrebna posebna strokovnost, ki  kaže na razumevanje našega slogana : »Mi razumemo kožo«, ter ga tudi prakticira.

Svoje osebno poslanstvo vidim predvsem vtem, da ponudim rešitve, kjer jih skorajda ni.

Želim vam prijetno in sproščujoče poletje.

Vaša Chris Farrell