Chris Farrell Sun Care

Sončna linija

Linija Sun Care  dopolnjuje osnovno nego kože in zagotavlja brezskrbno in kvalitetno uživanje na soncu. Ga. Chris Farrell priporoča dodajati sredstva z UV filtri k osnovni kremi za obraz in nanašati na kožo preden se izpostavite soncu. Takšen pristop dovoljuje upoštevati individualne potrebe v sončenju in je najbolj fiziološki do kože. Linija vsebuje izdelki, ki zagotavljajo zaščito pred UV žarki, kot tudi pridobivanje enakomerne, lepe barve kože. Posebno vlogo v izdelkih Sun Care imajo naravna eksotična olja in izvlečki rastlin iz deževnega gozda Brazilije, ki skrbno ščitijo in obnavljajo kožo.

http://anubis.si/wp-content/uploads/2019/04/209.970-640x559.jpg
Safer SUN Butter LSF 15

Krema za zaščito pred soncem z oljem buriti s SPF 15. UV-filtri zagotavljajo zaščito pred vsem spektrom UV žarkov. Organske in anorganske filtri žarke ne le odbijajo, vendar jih tudi absorbirajo, pri tem ostajajo fotostabilni in ne povzročajo alergijskih reakcij, zagotavljajo zaščito pred vsem spektrom UV B in UV A žarkov. Sun Butter vlaži kožo in jo ščiti pred prezgodnjim staranjem zaradi visoke vsebnosti v izdelku naravnega pro-vitamina A iz masla buriti, ki hkrati daje kremi prijetno nežno-rumeno barvo. Naravne sestavine kot squalan, maslo buriti, olje brazilskega oreha, olje semen sončnice, vitamin E, čebelji vosek, ohranijo elastičnost tkiva, preprečuje nastajanje gubic, delujejo antioksidativno ter pospešuje epitalizacijo kože. Sredstvo se dobro vpija, pusti na koži prijeten občutek, ne pušča mastnega leska. Krema je priporočljiva za zaščito kože pri aktivnem, dolgotrajnem izpostavljanju soncu, zagotavlja optimalno zaščito pred hiperpigmentacijo.

Količina: 100ml€15,00
http://anubis.si/wp-content/uploads/2019/04/210.970-640x559.jpg
SUN Butter SPF 25

Krema za zaščito pred soncem z oljem buriti s SPF 25. UV-filtri zagotavljajo zaščito pred vsem spektrom UV žarkov. Organske in anorganske filtri žarke ne le odbijajo, vendar jih tudi absorbirajo, pri tem ostajajo fotostabilni in ne povzročajo alergijskih reakcij, zagotavljajo zaščito pred vsem spektrom UV B in UV A žarkov. Sun Butter vlaži kožo in jo ščiti pred prezgodnjim staranjem zaradi visoke vsebnosti v izdelku naravnega pro-vitamina A iz masla buriti, ki hkrati daje kremi prijetno nežno-rumeno barvo. Naravne sestavine kot squalan, maslo buriti, olje brazilskega oreha, olje semen sončnice, vitamin E, čebelji vosek, ohranijo elastičnost tkiva, preprečuje nastajanje gubic, delujejo antioksidativno ter pospešuje epitalizacijo kože. Sredstvo se dobro vpija, pusti na koži prijeten občutek, ne pušča mastnega leska. Krema je priporočljiva za zaščito kože pri aktivnem, dolgotrajnem izpostavljanju soncu, zagotavlja optimalno zaščito pred hiperpigmentacijo.

Količina: 100ml€16,50
http://anubis.si/wp-content/uploads/2019/04/208.970-640x559.jpg
Sun Tan Booster

Krema za hitrejše pridobivanje lepe polti pri kratkem izpostavljanju soncu. Stimulira in pospešuje sintezo melanina, omogoča enakomerno, lepo polt. Se lahko uporablja v solariju.Idealna rešitev za ljudi, koža katerih porjavi zelo počasi in neenakomerno.

Količina: 100ml€15,00